Bossa"Hiddenite"

Campomaggi

Referencia: C034580ND/X0001/C1502

La bossa "Hiddenite" es caracteritza pel maxi logotip col·locat a la part davantera per donar més caràcter a aquesta peça. • Corretja creuada fina • Fabricada amb pell de vaca natural tenyida • Tancament amb botons ràpids • Acabat daurat en accessoris • Corretja creuada ajustable i extraïble, 1 cm de gruix i 128 cm de llarg • Bossa de cotó protectora de la pols inclosa • Fabricat a Itàlia

Característiques:
Les bosses Campomaggi es tenyeixen mitjançant un procés de tenyiment de peces. Aquesta tècnica única garanteix que cada bossa, polsera o cinturó tingui els seus propis matisos i reflexos de color irrepetibles. Aquest procés presenta deliberadament taques degudes al raspallat, que no s'han de considerar com a defectes, sinó com a resultats típics d'aquest mètode, que fa que cada Creació Campomaggi única i exclusiva.

Recomanacions - Protegeix la teva bossa
Per conservar el teu accessori Campomaggi, es recomana mantenir-lo en un lloc sec i allunyat de la llum solar, ja que els raigs del sol poden canviar el color de la pell. No el deixeu en contacte amb la humitat durant molt de temps i no utilitzeu cap mena de detergent per rentar-lo. Després d'un desús prolongat, feu servir un drap sec de cotó o llana sobre la pell per recuperar la seva bellesa i brillantor.

La pell usada per als accessoris Campomaggi és molt fàcil de netejar: només cal raspallar-la amb un drap humit per distingir-ne el color i la seva brillantor. Si us plau, eviteu rentar el vostre accessori a casa i eviteu fer ús de detergents perquè aquests sistemes poden danyar els detalls de pell o teixits. Consulteu sempre un servei de bugaderia fiable que pugui netejar articles de pell i teixits. Recordeu comprovar el resultat de qualsevol tractament en una secció petita i oculta de la bossa per evitar danys a tota la bossa.

Mides: 22 X 0,5 X 17 cm
Composició: 100% pell

Disponibilidad
Solo unidades
Este producto está disponible
Envío en 24-48 horas.
Cantidad
175,00 €

TAMBIÉN PUEDE INTERESARTE

Plan de recuperación, transformación y resiliencia